Hoe doe ik mee?

Mocht je lid willen worden van LETS Zwolle kan je je hier aanmelden als nieuw lid. Vul je gegevens in en sturen we je zo snel mogelijk je persoonlijke inlogcode voor de ledenpagina.

Let hierbij wel op dat elk lid zijn of haar eigen emailadres dient te hebben. Dit is verplicht in Cyclos, ons betaalsysteem waar je mee handelt.

Het lidmaatschap loopt tot wederopzegging. De kosten:

De contributie is €12,- (€18,- voor een gezin) per kalenderjaar. Voor elke maand dat je lid bent betaal je 1/12e deel hiervan. Voor de afschrijving van de Eurocontributie krijg je een rekening van de penningmeester.

Er wordt geen restitutie verleend bij eerder opzeggen van het lidmaatschap.

Dit zijn de enige euro’s die LETS Zwolle van jou vraagt! Ze worden gebruikt om de vereniging draaiende te houden. Denk hierbij aan het onderhouden en laten draaien van de website, de huur van ruimtes voor activiteiten die we organiseren, papier etc.
Wij hebben dus geen winstoogmerk en alle centen zullen ten goede gebruikt worden voor de vereniging!

Naast de Euro-contributie betaal je een duiten-contributie. Deze is 7 duiten per kwartaal. Deze duiten worden gebruikt om leden die iets voor de vereniging doen, zoals ondersteuning van het bestuur, het geven van workshops of organiseren van gezamenlijke activiteiten, te belonen. Klussen die betaald worden in duiten staan regelmatig op de website.

Zodra je account voor de ledenpagina geactiveerd is kan je gelijk aan de slag met de 10 duiten die je krijgt bij het begin!

Ook kan je extra duiten verdienen door het aandragen van nieuwe leden én het uploaden van een profielfoto op je ledenpagina.
De duitencontributie zal door de penningmeester van je tegoed afgeschreven worden.

Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact op met iemand van het bestuur!